Hoppa till textinnehållet

Tryffel och nötkött från Gotland när Ejmunds ställer ut på Mitt Kök-mässan

Träffa kunder och skapa relationer

Det är 8:e året i rad som Ejmunds Gård ställer ut på matmässan Mitt Kök i Stockholm. Med sig från Gotland har de tryffel och nötkött från den egna gården. Ejmunds är en av Sveriges främsta producenter av nötkött och är ledande när det kommer till kvalitet och ursprung. På mässan finns kunderna - "Det här är årets stora händelse", säger Odd Norman, bonde som driver gården tillsammans med sin fru Maud. -"Det är ett tillfälle för oss att visa upp oss och träffa kunder och skapa relationer". 

Familjeföretag

Hela familjen är med i Ejmunds-montern. - "Vi är ett litet familjeföretag och på mässan är alla med, säger Odd. -"Det är roligt att våra barn valt att engagera sig och är stolta över Ejmunds. Märtha jobbar på Ejmunds sedan ungefär ett år tillbaka, liksom hennes sambo, Pontus. Ida tar semester från sitt vanliga jobb för att kunna vara med på mässan och Leo kommer också med. Ejmunds är verkligen ett familjeföretag" 

40 000 besökare

Under fyra dagar, 7-10 november, räknar Mitt Kök med runt 40 000 besökare. I Ejmunds monter blir det försäljning av kött från gården och smakprover på köttbullar och biff. Det blir också ett gästspel av Ulrika Davidsson, som kommer att finnas på plats och prata om sina kokböcker. En av attraktionerna är Odd själv, det finns ju inte så många andra bönder på mässan. - "Ja, det är ju lite trendigt att va bonde", säger Odd.