Hoppa till textinnehållet

Satsar på ny personal

Gert Andergren börjar arbeta på heltid hos oss den 6 april! Gert kommer i första hand att ansvara för försäljningen. Fredrik Malmstedt blir då ansvarig för produktutvecklingen. I dagsläget är Fredrik ensam med båda uppgifterna och det sköter han utmärkt. I april och framöver sommaren kommer Fredrik att arbeta mer med sin och Laila Löfkvists Restaurang 50 kvadrat i Visby, www.50kvadrat.com 

Gert kommer närmast från Meny Gotland, www.menygotland.se
Gert har ett förflutet inom Scan på Gotland och kan kött från grunden. Vi är glada över att få med ett proffs på kött! Både Gert och Fredrik kommer att arbeta från sitt kontor här på gården på Gotland. Ett par dagar i veckan kommer de att vara i Stockholm med omnejd för att kunna följa upp beställningar och leveranser och även göra kundbesök.

Magnus Wallin har nu gått över helt till att vara Driftchef på Apoteksgruppen AB www.apoteksgruppen.se Han är kvar som delägare i Ejmunds Gårdskött AB men har lämnat över sina arbetsuppgifter till Fredrik och Gert. Vi tackar Magnus för allt jobb han har gjort för Ejmunds Gårdskött och önskar honom lycka till med nya stora utmaningar!